Kategoriler
Proje Haberleri

Yakapark projesi Kartal’da yükseliyor

Y. Gülhan İnşaat firmasının imzası ile Yakapark projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Site anlayışı içerisinde tasarlanmış olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor.

İnşaat aşamasında olan projedeki bloklar on yedi katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Yakapark projesi bünyesinde 166 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Yakacık Yeni Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projenin bünyesinde bulunan konutlar daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ancak, projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelirken konutların büyüklükleri ise dört farklı plana sahip olarak tasarlanmış durumda.

Yakapark projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 86 metrekare ile 184 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Yakapark projesinde bulunan 2+1 konutlar 437 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 127 bin TL’den başlıyor.

Söz konusu olan konutların önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen Yakapark projesinin 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Telefon: 02164511414