Kategoriler
Proje Haberleri

Yakomoz Life Malatya’da teslimler başladı

İsminden de anlaşılacağı gibi Malatya ilinin Battalgazi ilçesinde Yakomoz Life Malatya projesi hayata geçirildi. Teslimleri başlayan proje Canbaylar İnşaat imzası ile inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje zaman sıkıntısı yaşayan ve beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Toplamda yedi bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ve lokasyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Site anlayışı içerisinde hayata geçirilmiş olan projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, bölgedeki daire ve mağaza ihtiyacına yanıt verecek şekilde hayata geçirildi.

Birbirinden bağımsız olarak inşa edilmiş olan konutlar on bir katlı olacak şekilde hayata geçirildi. Projede yer alan konut sayısı toplamda 416 adet olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan olan konutlar, Turgut Temelli Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Yakomoz Life Malatya projesinde yer alan daire ve dükkanlar Dabakhane Mahallesi Bebek 1. Sokak No:24/2’de inşa edilmiş şekilde.

Projede yer alan konutların büyüklükleri ve daire tipleri nedir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar tek bir daire tipinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan meydana geliyor. Yakomoz Life Malatya projesinde yer alan dairelerin tümü 3+1 konut tipinde inşa edilmiş vaziyette. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 165 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerinde olduğu gibi tek bir seçenekten başlayarak alıcılarına sunuluyor. Yakomoz Life Malatya projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 288 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 533 433 50 72