Kategoriler
Proje Haberleri SonDakika

Yalıkavak Marina “2020 En İyi Uluslararası Marina” ödülüne layık görüldü

Yalıkavak Marina, ödül listesini genişleterek ülkenin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 2018-2019 “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen proje, bu yıl “2020 En İyi Uluslararası Marina” unvanını kazandı.

Yalıkavak Marina ödüllere doymuyor!

Yat Marinası denilince ülkemizde akla gelen ilk isim Yalıkavak Marina’dır. Geçtiğimiz yıl “Dünyanın En iyi Süper Yat Marinası” ödülüyle popülaritesini dünyanın dört bir köşesine yayan proje, yıl itibariyle yeni bir ödüle daha layık görüldü. Kazanılan “2020 En İyi Uluslararası Marina” unvanı, dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından birisi olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen ödül oylamasının sonucunda verildi. Yapılan oylamada ödülü alan Yalıkavak Marina, Türkiye için gurur tablosunu üstlenmektedir. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Direktör Deniz Akaltan, “Yatçılık sektöründe dünyanın prestijli kurumları arasından TYHA tarafından verilen ödül, ülkemize ilk ve tek olarak Yalıkavak Marina ile getirildi” dedi. Tamamlanan oylamanın daha önce bir ödül kazandırdığı ve ardından bu yıl alınan yeni ödül ile mutluluğun iki kat daha arttığından bahseden Akaltan; “Türkiye’nin gururu ve ilk yüksek kapasiteli mega yat projesi” olarak projenin tanıtımını yaptı. Dünya çapında kazanılan başarı karşısında emekleri geçen her bir dosta teşekkürlerini sunan Direktör, sevincini paylaşmaktan onore oldu.

Marina projesi ülkenin gururudur

“2020 En İyi Uluslararası Marina” ödülünü kazanmalarındaki esas nedenin kaliteli biz hizmet anlayışından geçtiğini söyleyen Akaltan, uluslararası arenada Türk bayrağını taşımaktan gurur duyduklarını açıkladı. Ülkemizi temsil etmek ve yine ismi için hizmet etmekten son derece memnun olan proje sorumluları, ülke yararına çalışmalarını devam ettirecek. Yalıkavak Marina ile üç yıl üst üste kazanılan ödüller, Türkiye’ye armağan edilmiştir. Buradaki amaç; Türkiye’yi uluslararası arenada en yükseğe taşımak ve dünyanın en iyi, en profesyonel lüks resort destinasyonlarından biri haline dönüştürme fikrinden geçiyor. Bu uğurda emek vermekten asla çekince duymayacaklarını bizlere aktaran Deniz Akaltan, çalışmaya aralıksız devam edecekleri konusunda sözler verdi.

Sayılı projelerden birisi oldu

Türkiye’nin yanı sıra uluslararası çevrede tüm kriterleri kolayca karşılayan Yalıkavak Marina projesi, hizmetleri en doğru ve kusursuz şekilde yerine getiren sayılı marinalardan birisidir. The British Yacht Harbour Association (TYHA), oluşturmuş olduğu oylamanın sonucunda misafirlerin memnuniyet seviyesinin ne denli iyi olduğunu bir kez daha platforma gösterdi. Onaylanan kalite, misafirlerin aldığı hizmetlerin sonucunda yine onlar tarafından belirlenmiştir. Son derece değerli ve önemli olan görüşler, yapılan yatırımların ve gösterilen çabanın doğru olduğunu fark ettiriyor. Altan’a göre, misafirlerinin bu şekilde uluslararası arenada kendilerini takdir etmesi son derece değerli. “En büyük ödül” olarak tanımladığı memnuniyet düzeyi, seçimlere layık olmaya devam ederek sürdürülecek.

Proje özellikleri hatırlatıldı

“Burada her şey sizin için…” (It’s all about you…”) mottosuyla yola çıkan Marina, deniz tutkunlarını yılın 12 ayında bir araya getiriyor. 620 yat kapasitesine sahip Marina’da hem yat sahipleri hem de ziyaretçiler için dinamik bir yaşam tarzı oluşturuldu. Sağlanan ayrıcalıkların ‘eşsiz’ bir konuma erişmesi yine dinamizmden geçiyor. 140 metrekarelik LOA’ya kadar yatları ağırlayabilen yüksek kapasiteli Marina, Akdeniz’in bir numarası olma özelliğini üstlendi.

Projeye dair haberlere göz atmak için tıklayınız.