Kategoriler
Proje Haberleri

Yalıkavak Marina dünyanın en iyisi

Yalıkavak Marina, The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görüldü.

28 Şubat tarihinde TYHA tarafından yapılan açıklamaya göre Yalıkavak Marina r2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası Ödülü’nü kazandı. Ödüller, 24 Nisan’da Londra’da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine teslim edilecek.

Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan, “Dünya yatçılık sektörünün önde gelen ve Marina sektörünün standart belirleyicisi kurumlarından The British Yacht Harbour Association tarafından 2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası ödülüne layık görülmekten büyük onur duyuyoruz. 2009 yılında kurulduğumuzdan beri Yalıkavak Marina olarak, 10 yıldır, tüm marina operasyonlarında servis kalitemizi yükseltmek için yatırımlarımızı artırarak sürdüyoruz ayrıca misafirlerimizin marinamızda lüksü ve konforu bir arada bulabileceği bir atmosfer yaratmak üzere ödüllü plajlara sahip otellerimiz, açık hava AVM’mizde bulunan mağazalarımız, gurme restoranlarımız ve özel etkinlikler ve konserlerle hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Kurulduğumuz yıldan beri gösterdiğimiz emeklerin bu şekilde meyvesini vermesi ve misafirlerimizin ve müşterilerimizin bizler için oy vermiş olması bizim için oldukça mutluluk verici” diye konuştu.