Kategoriler
Proje Haberleri

Yalıncak Teras 3 fiyat

Trabzon ilinin Ortahisar Yalıncak Teras 3 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Serander Mimarlık firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde barındırdığı konforlu konutları sayesinde aile yaşamına da hitap ediyor. Yalıncak Teras 3 projesi bünyesinde 96 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje dokuz katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Yalıncak Teras 3 projesindeki konutlar Ana Caddesi’nde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Yalıncak Teras 3 projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 160 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yalıncak Teras 3 projesinde bulunan 3+1 dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 daireler de 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.