Kategoriler
Proje Haberleri

Yamaç Evleri Didim Sahiplerini Bekliyor

Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Has Karaaslan İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yamaç Evleri Didim konut projesinde oturum başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Didim konut projesi Altınkum Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 3 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Yamaç Evleri Didim konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 95 metrekare, 3+1 tip daireler 145-160 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda 4+1 tip dairelerin büyüklükleri de 170 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir.

Didim konut projesinde yer alan daireler geniş balkonlu mutfak ve oturma odalarına sahiptir. 3 banyo ve lavabosu olan daireler, geniş teras ve balkon manzarasına sahiptir. Aynı zamanda akıllı ev sistemine sahip dairelerde kendinize ait bahçe alanı da yer almaktadır. Site asansörlü olup, kamelya, 7/24 güvenlik sistemi, olimpik yüzme havuzu ve özel otopark gibi olanaklara da sahiptir.

Yamaç Evleri Didim Daire Fiyatları Ne Kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine, büyüklüğünde, bulundukları kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 8500 bin TL’den başlamaktadır.

90-95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişmektedir.

3+1 tip dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişmektedir.

170 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Aydın konut projesi, deniz 200 metre uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda marketlere, eğlence yerlerine, alışveriş merkezlerine, çarşıya ve kafelere de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 811 02 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…