Kategoriler
Proje Haberleri

Yamaç Sağlık Rezidans sosyal donatıları

İzmir’in Menemen ilçesinde, Yanık Sağlık Grubu şirketi tarafından hayata geçirilen Yamaç Sağlık Rezidans konut projesi, toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje, değişik konsepti ile ilgi görüyor.

Toplam 223 adet konut ve 6 adet ticari alandan oluşan konut projesinde, 200 yataklı bir de hastane yer alıyor. Konut projesinde, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor.

Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki birimlerin büyüklükleri, 44 metrekare ila 106 metrekare arasında değişiyor.

Yamaç Sağlık Rezidans projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 373 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede minimum yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün durumda bulunuyor. Ayrıca projede kişiye özel ödeme seçenekleriyle de konut sahibi olunabiliyor. Projede kiralanan her daire için de 10 yıllık kira garantisi veriliyor.

Yamaç Sağlık Rezidans projesi site özellikleri

Konut projesinde sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, yürüyüş alanı ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede balkonlu, bahçeli ve teraslı konut seçenekleri mevcut durumda.

Projede satın alınan tüm daireler yapımcı firma tarafından kiralanabilme özelliğine sahip. Projedeki kiralanan konutlar ise hastaların ve yaşlıların bakımını gerçekleştirmek amacıyla kullanılıyor. Asansörü olan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Projede ayrıca rezidans bloğunun tüm katlarında doktor, hemşire ve hasta bakıcılar bulunacak.

Projenin konumu neresi?

İzmir Sada Hastanesi’nin tam karşısında yer alan Yamaç Sağlık Rezidans projesi, hasta ve yaşlı bakımına uygun olarak hayata geçiriliyor.

Proje, Zeytinlik Mah. 9028/1 Sok. No: 20 Menemen/ İzmir adresinde konumlanıyor.

Proje ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0232 507 70 70 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.