Kategoriler
Proje Haberleri

Yamaç Villaları Didim satışları devam ediyor

Yamaç Villaları Didim projesi eşsiz manzarası ve konforlu yaşam alanlarıyla ultra lüks villalar sizler için satışa sunulmuştur. Aydın Didim’de bulunan proje Has Karaarslan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Sitede 4 artı 1 daireler bulunmakta olup müstakil yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ayrıca bu konutlar deniz manzaralıdır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğanın yeşili ve denizin mavisi bulunan projede 4 artı 1 daire tipleri yer almaktadır. Bu 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 230 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede müstakil açık yüzme havuzu, spor ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Ayrıca müstakil otopark mevcuttur. Bunun dışında geniş bahçe alanı bulunmaktadır. Bu ultra lüks villalar akıllı ev sistemi özelliklerine sahiptir. Üstelik hırsız ve yangın alarmı, yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Amerikan mutfak, giyinme odası, Hilton banyo, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet banyosu bulunup duşakabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur.

Yamaç Villaları Didim konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup boğaz, deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte eğlence merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik anayol ve caddeye yakın konumdadır.

Yamaç Villaları Didim fiyatları ne kadardır?

Yamaç Villaları Didim projesinde fiyatlar cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 500 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3 milyon TL’den satışa sunulmuştur. 240 metrekarelik brüt alana sahip villalar ise 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 075 83 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…