Kategoriler
Ekonomi Gündem

Yapı Fuarı-2020 nisan ayında düzenlenecek

İnşaat sektöründeki trendlerin ve güncel yapı teknolojilerinin sergileneceği Yapı Fuarı (Turkeybuild İstanbul)-2020, 18 Nisan ile 22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP‘ta düzenlenecek. Hyve Group‘un düzenlediği fuarda yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatlarının sağlanılması hedefleniyor.

Turkeybuild İstanbul fuarında; sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, inovasyon faaliyetlerini teşvik etmek ve yapı sektörünün kamu; özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim oluşturarak yeni fikirlerin tanıtılmasını sağlamak için iş geliştirmeye yönelik etkinlikler gerçekleştiriliyor

Çevik Dönüşüm konuşulacak

Yapı Fuarı‘nın bu yılki konusu Çevik Dönüşüm modeli olacak. “Yapı Sektörü Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı ‘Çevik Dönüşüm‘ü Konuşuyor” isimli panel, fuarda gerçekleştirilecek. Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı‘nın iş birliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, Çevik Dönüşüm modeliyle yeni nesil yönetim yaklaşımlarını işletme ihtiyaçlarına göre uyarlayarak işletmedeki potansiyeli ortaya çıkarmak ve bu potansiyeli hayata geçirmek için sektöre örnek teşkil edilmesi hedefleniyor.

Multidisipliner mimarlık ve mühendislik çözümleri, müteahhitlik, gayrimenkul ve malzeme paydaşlarının bir araya geleceği etkinlikte, İnşaat sektörünün Çevik Dönüşüm‘ünün farklı bakış açılarıyla ele alınması planlanıyor. 

Konuşmacılar arasında kimler var?

Panelin moderatörlüğünü Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı‘nın kurucusu Demet Demirer yapacak. Petkim İnşaat Projeleri Yöneticisi Tolga Erpınar ve Sigma Mühendislik Tasarım Departmanı Yöneticisi İlhan Ergüney ise konuşmacılar arasında bulunacak.

Fuara hangi markalar katılacak?

Fuarın 42’incisi gerçekleştirilecekken Beylikdüzü’nde yapılması planlanan etkinliğe katılacak firmalar arasında Dekor Rulo, Demirhan Tel Mamulleri, Dizayn Grup, Geomas Geokompozit firmaları bulunuyor. Öte yandan, geçtiğimiz sene düzenlenen Turkeybuild İstanbul fuarına 68 bin 738 ziyaretçinin geldiği, 240’tan fazla alım heyetinin bulunduğu, 70’den fazla konuşmacının yer aldığı ve 30’dan fazla etkinliğin gerçekleştirildiği belirtiliyor. 

Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında yalıtım, yapı kimyasalları, cephe ve çatı döşemeleri, yapı sistemleri, iç dekorasyon ürünleri, makine, nalburiye ve el aletleri, otomasyon ve akıllı ev ürünleri yer alıyor.