Kategoriler
Proje Haberleri

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 42’nci kez kapılarını açıyor

Türk yapı sektörünün en büyük uluslararası fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını 42’nci kez açıyor.

Fuar, 5 gün boyunca 5 değişik temada gündem buluşmalarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca yerinde deneyim ve öğrenimle de fuarı renklendirecek etkinlikler düzenlenecek.

Fuarda bu yıl gerçekleştirilecek VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programı ile VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programları kapsamında Azerbaycan, Gürcistan, Almanya, İran, Filistin, Katar, BAE, Cezayir, Birleşik Krallık gibi birçok ülkeden gelen 120’nin üzerinde kişi ağırlanacak.

Fuarın açılış gününde ÇEDBİK, GİİP, GİSP, GYODER, İNDER, İSTANBUL SMD, İZMİR SMD, TMMMB, TÜRK SMD, TÜRKİYE İMSAD, ULI TÜRKİYE’nin başkan ve yatırımcıları, 2018 ve 2019 yılını değerlendirecek.

17 ülkeden 600’den fazla katılımcı

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl 17 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı ve 90 binin üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Fuarda iş makineleri, nalburiye ve el aletleri, yapısal çelik, prefabrike yapılar, yapı sistemleri, iç yapı ve dekorasyon, duvar ve döşeme kaplamaları, banyo – mutfak donanımları, kapı ve aksesuarlar, elektrik, aydınlatma ve daha birçok alanda hizmet veren yerli ve yabancı şirketler bulunacak.

30’un üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul‘da 30’un üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek. Fuara bu yıl 11 bin kişinin üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.

Yapı Arena, mimari ve iş odaklı panellere ve konferanslara ev sahipliği yapacak. 18 Haziran Salı günü ihracatta başarılı olmak için sektörde yeni odakları keşfetmek adına “Yol Haritası” teması, 19 Haziran’da ise farklı pazarlarda iş ve ortaklık geliştirme boyutlarını öğrenmek için “Global Oyuncu Olmak” teması işlenecek. 20 Haziran’da tüm yönleriyle “teknoloji” konusu ele alınacak. 21 Haziran’da “yeni, yenilenme ve yenilenebilirlik” konularından bahsedilecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul‘un son gününde isemYapı Unplugged Yaz Okulu Atölyesi’nin fuar boyunca ortaya çıkardığı modüller tanıtılacak.