Kategoriler
Proje Haberleri

Yapıcı Towers Bartın satışları devam ediyor

Yapıcı Towers Bartın projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Bartın’ın merkezinde, Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yapıcı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında geniş ve konforlu evler dizayn edilmektedir. 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde sunulan bu evler oldukça ilgi toplamaktadır. Sosyal alan olarak eğleneceğiniz ve dinleneceğiniz yerler mevcuttur. Bu evde kendi alanınızı oluşturabileceğiniz gibi modern ve şık tasarımıyla istediğiniz ferahlığa ulaşabilirsiniz. Ulaşımı, konumu ve tasarımı bakımından dikkat çeken bu projeyi detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu evler doğa ile iç içe olan bir konuma sahiptir. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Yapıcı Towers Bartın konumu hakkında

Bartın da yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca park, spor alanı gibi vakit geçireceğiniz yerler de bulunmaktadır. Market, semt pazarı ve alışveriş merkezine yakın olması sizler açısından artı bir özellik olduğu söylenebilir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Yapıcı Towers Bartın fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda brüt 97 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin liradan başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Yapıcı Towers Bartın projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0505 094 74 74 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…