Kategoriler
Proje Haberleri

Yaprak Garden Konutları satışta!

Edremit – Altınoluk satılık daire seçenekleri arasında bulunan Yaprak Garden Konutları satışa çıktı! Oda sayısı seçenekleri 1 + 1 ve 2 + 1 olan bu daireler Kaz Dağları ile komşu olmaktadır. Son derece doğal bir arazide hayata geçen projenin sahibi Yaprak İnşaat & Emlak’tır. Termosifon, ankastre mutfak eşyaları, kaliteli duvar kağıtları ve çelik dış kapı gibi temel özelliklere sahip olan dairelerde yalıtım özellikleri de mevcuttur. Ses geçirmeyen duvarlar ve her mevsim enerji tasarrufu sağlayan ısıcam pencereler çok kalitelidir. Sahil bölgesinin sadece 700 metre uzağındaki bu daireler ayrıca site içerisinde açık yüzme havuzu imkanına sahip olmaktadır. Güvenlik görevlisi ile kapıcı görevlisi de bu sitenin olanaklarını genişletmektedir.

Bununla birlikte konutların sayısı 104’tür. Büyük bir projeyi hayata geçirmiş olan Yaprak İnşaat & Emlak şirketi, uzmanlığını bu şekilde göstermektedir. Projenin yapı kalitesi, inşaat şirketinin uzmanlığı vs. detaylar ile birlikte dairelerin konumu da dikkat çekmektedir. Çünkü Yaprak Garden projesi Balıkesir’in en iyi konumlarından birindedir.

Proje alanı nerededir? Yaprak Garden konutları nerede yükselmektedir?

Projenin hayata geçtiği arazi, Balıkesir – Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde bulunan İzmir – Çanakkale Yolu üzerindedir. Yürüyerek ulaşılabilecek yerlerden bazıları ise şunlardır:

  • Molida Karakartal AVM
  • Edremit 13 No’lu Aile Sağlığı Merkezi
  • Mustafa Kemal Atatürk Parkı
  • Kardeş Gera Belediyesi Parkı
  • Otobüs durakları

Daha pek çok önemli mekana yakın olan bu daireler Edremit’in güzel bir konumundadır. Dolayısıyla daire sahiplerinin pek çok yere ulaşabilmeleri oldukça kolaydır.

Yaprak Garden Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yaprak Garden Konutları satılık daire seçeneklerinin ortalama fiyatlara sahip olduğu bir projedir. Ayrıca proje kapsamında satışa çıkmış olan tüm daireler krediye uygundur. Brüt 91 metrekare – net 65 metrekare ölçüsündeki 2 + 1 odalı daireler için fiyat 750 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte diğer konut seçenekleri ve fiyatları hakkında bilgi almak da mümkündür. Firmanın paylaştığı iletişim numarası şöyledir:

  • 0 507 082 27 96

En güncel proje haberlerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız bizi takip edebilirsiniz. Yeni proje haberlerine ulaşmak için BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version