Kategoriler
Proje Haberleri

Yaren Living Park satışa sunuldu

Aydın Yaren Living Park konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve lüks mimarisi ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Ada Vizyon Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir.  Konut projesi 6 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Proje 6 konut bloğundan meydana gelmekte olup toplam 97 adet lüks dairelerden oluşmaktadır. Yaren Living Park projesi kapsamındaki daireler akıllı ev sistemi altyapısına sahiptir. Aynı zamanda daire içleri yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu, vestiyer, çamaşır odası, görüntülü diafon, ısıcam gibi özelliklere sahiptir. Projenin içerisinde yer aldığı sitede olimpik ve yarı olimpik köprülü havuz yer almaktadır. Ayrıca jakaranda ağaçlarıyla etaplar arasına yapılacak sevgi yolu, yüksek duvar doğal kayalarla yapılacak dev şelalesi ile tatil havasında, harika bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Kuşadaso konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. 1+1 daireler 57 metrekare büyüklüğündeyken, 3+1 tip daireler ise 124 metrekareye kadar çıkmaktadır.

Yaren Living Park konumu ve fiyatları hakkında

Yaren Living Park konut projesi Değirmendere Mahallesi, 836 Sokak, No:2 Kuşadası/Aydın adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje alışveriş merkezleri, market, park, spor salonu ve şehir merkezi gibi noktalara oldukça yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Kuşadası konut projesinde %30 peşinat ve 24 ay vade farksız fırsatlarıyla ev sahibi olabilmektesiniz. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 700 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 669 10 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…