Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Kule fiyat listesi

Konut projesi Hamitoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çankaya konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde yer almaktadır.  Yaşam Kule fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özelliği neler?

16 bin 350 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde proje inşa edilmiştir. Tek kule blok ve altında ticari alanların yer altığı yatay blok projede yer almaktadır. 40 katlı blokta toplam 400 daire bulunan büyük bir yaşam alanıdır. İster yatırımcıya yönelik ister bekara kişilere yönelik her kesime proje hitap etmektedir.

1+1 ve 2+1 daire seçenekleri büyüklükleri; 1+1 dairelerde 34 ile 62 metrekare arasında değiştirmektedir. 2+1 daire seçeneklerinde ise bu boyut 82 ile 125 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ayrıca isteğe göre mutfağın salonla bir arada olduğu 1+0 dairelerde mevcuttur.

Tüm bu seçeneklerin yanı sıra Yaşam Kule projesinde konut niteliğini taşıyan dubleks daireler göz dolduruyor. Büyüklükleri ise 116 ile 249 metrekare arasında değişiklik gösterirken; büyük evlere aşina olanları şaşırtmıyor.

Zemin etüdü ve yapı denetimleri sağlanmış binalarda, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun tasarlanmıştır. Ayrıca herhangi bir felakete karşı yangın merdiveni bulunmaktadır.

Asansörün yanı sıra eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz yük asansörü ile bina kişiye hizmet vermektedir. Ayrıca bina içerisinde; hidrofor, su deposu, jeneratör ve paratoner sistemini barındırıyor.

Isı pay ölçer sisteminin bulunduğu daireler doğalgaz ile ısınmaktadır. Ayrıca isteğe göre soğutma işlemi ise daire altyapısına eklenen klimalarla sağlanabilir. 24 saat sıcak suyun yanı sıra akıllı ev teknolojisi donatılmış dairelerde; aynı zamanda fiber optik, uydu sistemi ve kablolu tv gibi özellikler yer almaktadır.

Yaşam Kule fiyat listesi

48 metrekare brüt alana sahip 1+0 daireler 311 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

62 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

96 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 626 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

151 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 936 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede bu fiyatlar kısa bir süre için geçerli olacaktır.

Ticari ünitelerin de yer aldığı konut projesinde 30 metrekare iş yeri 262 bin TL’den satışa sunulmaktadır. 1.800 metrekare brüt alana sahip mağaza ise 8 milyon 585 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Konut projesi içerisinde yürüyüş parkuru, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortları yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde fitness salonları, sauna, kapalı yüzme havuzu ve seyir terası da yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ankara, Çankaya İlçesi’nde hayata geçirilen konut projesi, Hamitoğlu İnşaat’ın katkılarıyla yeni müşterilerini bekliyor. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 667 13 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…