Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Kule lansmana özel satışlar başladı

Yaşam Kule projesi geniş tasarımı ve farklı yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bu proje Ankara Çankaya’da bulunmaktadır. 16.350 metrekare üzerine inşa edilen projede stüdyo (1 artı 0), 1 artı 1, 2 artı 1, 2,5 artı 1 ve teraslı dublekslerden oluşan 274 adet konut bulunmaktadır. Ayrıca 43 adet işyeri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında yeterli bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 16,350 metrekare üzerine inşa edilmiştir. Bu projede stüdyo (1 artı 0), 1 artı 1, 2 artı 1, 2,5 artı 1 ve teraslı dublekslerden oluşan 274 adet konut bulunmaktadır. Ayrıca farklı metrekarelerde cadde mağazaları ve dükkanlardan oluşan 43 adet işyeri bulunmaktadır. Bodrum katında, araç giriş-çıkışına uygun çeşitli büyüklüklerde 123 depo mevcuttur. Üstelik 35 derslikli okul/hastane/huzurevi olabilecek 1 adet bağımsı bölümden oluşmaktadır. Projede bulunan stüdyo dairenin büyüklüğü brüt 48 metrekaredir. 1 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 96 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 teraslı dubleks dairenin büyüklüğü ise 151 metrekaredir. Dış özellikleri; asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu mevcuttur. İç özellikleri ise; ADSL, yangın alarmı, fiber internet, görüntülü diafon ve intercom sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Hilton banyo, Amerikan mutfak, ankastre fırın ve çelik kapı bulunmaktadır. Ayrıca laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Yaşam Kule Hakkında

Bu proje doğa ve havuz manzaralıdır. Ankara’nın Çankaya ilçesi Alacaatlı mahallesinde konumlanmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar mevcuttur. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz

Yaşam Kule Fiyatları ne kadardır?

Yaşam Kule projesinin fiyatları daire tipi ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 48 metrekare olan stüdyo dairenin fiyatı 335.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 62 metrekare olan 1 artı 1 dairenin fiyatı 493.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projedeki büyüklüğü brüt 96 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 688.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca büyüklüğü brüt 151 metrekare olan 2 artı 1 teraslı dubleks dairenin fiyatı ise 972.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik fiyatlar lansmana özel ve kısa sürelidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 332 77 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…