Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Kule projesinde teraslı dubleks daireler satışta

Yaşam Kule projesi Çankaya’da lansmana özel avantajlı fiyatlar ile yükseliyor. Proje merkezi konumuyla ve konut kredisine uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları nasıl? Projede hangi daire seçenekleri mevcut?

Yaşam Kule daire seçenekleri

Alacaatlı konut projesi 16 bin 350 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yer alan 62 metrekarelik 1+1 daireler satışta. Ayrıca brüt 96 metrekare alana sahip 2+1 ve 151 metrekarelik teraslı dubleks 2+1 daireler de sahiplerini bekliyor Bunun yanında projede brüt 48 metrekarelik 1+0 stüdyo daireler de satışta. Ayrıca projede daireler merkezi pay ölçer ile ısınıyor. 16.350 metrekare alana sahip projede toplamda 274 adet konut mevcut. Ayrıca cadde mağazaları ve araç giriş çıkışına uygun çeşitli büyüklüklerde 123 adet depo mevcut.

Yaşam Kule sosyal olanakları

Projede kapalı garaj ve güvenlik mevcut. Ayrıca  yüzme havuzu da proje sosyal olanakları arasında mevcut. Bunun yanında  proje konum olarak da semt pazarı, polis merkezi, lise, alışveriş merkezi gibi yerlere yakın konumda yer alıyor. Ulaşım açısından kolay durumdaki proje sizlere doğa manzarası sunuyor. Ayrıca cadde mağazaları sayesinde proje alışveriş merkezini ayağınıza getirecek.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında fiyatlar 1+0 stüdyo daireler ile 308 bin TL fiyat üzerinden başlıyor. Ayrıca 1+1 daireler de 411 bin TL ile satışta. Bunun yanında brüt 92 metrekarelik 2+1 daireler 620 bin TL ve brüt 151 metrekarelik dubleks , teraslı 2+1 tip daireler de 927 bin TL fiyat ile satışta. Projede yer alan daireler konut kredisine uygun kapsamda yer alıyor. Ayrıca proje ödeme seçenekleri arasında takas seçeneği de mevcut. Projede dairelerin iskanı alınmış durumda. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışta. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0532 667 13 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…