Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Kule satışlarına devam ediyor

Hamitoğlu İnşaat’ın yaratmış olduğu konut projesi, Başkent’in göz bebeği sayılan elit semtlerinden biri olan Çankaya’da boy gösteriyor. 2018 yılından bu yaşa teslime başlayan Yaşam Kule projesi, 2020 yılının ikinci yarısında da müşterilerini bekliyor olacak.

1996 yılında sektör hayatına başlayan firma, yüksek teknoloji ve insan gücünün bir arada olduğu konutlar yaratmayı sürdürüyor. Aralıksız bir şekilde çalışmayı sürdüren ve kendini bu sektörde yetiştiren firma, Başkentlileri sevindirmek için kolları sıvadı.

Yaşam Kule projesinde yer alan konutlar nerede?

Ankara ilinin Çankaya semtinde yükselen konut projesi, Hamitoğlu İnşaat’ın katkılarıyla yeni müşterilerini bekliyor. Yaşam Kule herkes için, her an göklere uzanmaya devam 40 katlı bir projedir. Satışın çoğu tamamlanmış olup sadece bir kısım alıcıya kapılarını açıyor olacak.

Projede yer alan konutların özelliği nelerdir?

40 katlı bulutlara dokunan bir gökdelen, aynı zamanda sizleri zirveye ulaştıracağa benziyor. İçerisinde toplam 400 daire bulunan büyük bir yaşam alanıdır. İster yatırımcıya yönelik ister bekara ya da büyük-küçük demeden tüm ailelere hizmet veriyor.   

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri boyutlarını; 1+1 dairelerde 34 ila 62 metrekare arasında değiştirmektedir.

 2+1 daire seçeneklerinde ise bu boyut 82 ila 125 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Ayrıca isteğe göre mutfağın salonla bir arada olduğu 1+0 dairelerde mevcuttur.

Tüm bu seçeneklerin yanı sıra Yaşam Kule projesinde konut niteliğini taşıyan dubleks daireler göz dolduruyor. Boyutları 116 ila 249 metrekare arasında değişiklik gösterirken; büyük evlere aşina olanları şaşırtmıyor.

Projede yer alan konutların iç özellikleri nelerdir?

Zemin etüdü ve yapı denetimleri sağlanmış binalarda, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun tasarlanmıştır. Ayrıca herhangi bir felakete karşı yangın merdiveni bulunmaktadır.

Asansörün yanı sıra eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz yük asansörü ile kişiye hizmet veren bina içerisinde; hidrofor, su deposu, jeneratör ve paratoner sistemini barındırıyor.

Isı pay ölçerlerin bulunduğu daireler doğalgaz ile ısınmaktadır. İsteğe göre soğutma işlemi ise daire altyapısına eklenen klimalarla sağlanabilir. 24 saat sıcak suyun yanı sıra akıllı ev teknolojisi donatılmış dairelerde; aynı zamanda fiber optik, uydu sistemi ve kablolu tv gibi olanaklarla alıcısının isteklerini gözetiyor.

Projede yer alan sosyal imkanlar nelerdir?

Ticari ünitelerin yer aldığı konut projesinde aynı zamanda farklı yaşam şekillerine uygun hizmetler vermeyi sürdürüyor. Yürüyüş parkuru, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortları ve fitness salonları sağlıklı yaşamı desteklerken; sauna, kapalı yüzme havuzu ve seyir terası ile göz doldurmaktadır.

Proje fiyatları nelerdir?

1+0 daireler 195.841-195.841 TL

1+1 daireler 288.000-311.000 TL

2+1 daireler 380.000-449.283 TL’ arasında değişim göstermektedir.