Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Park Kozan daireleri uygun fiyatla satışta!

Yaşam Park Kozan projesi, Uzunlar İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Satısta olan bu dairelerin brüt büyüklükleri 109 – 175 metrekare, net büyüklükleri ise 70 – 135 metrekare arasındadır. Farklı bütçelere uygun olan bu dairelerin fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır. Dairelerin anahtar teslim sürecinin ise en geç bu yılın Ekim ayına kadar devam edeceği beklenmektedir. Engellilerin kullanımına uygun olan araç park yeri ve rampalı bina girişleri dışında, asansör özellikleri de bu sakinlere kolaylık sağlayabilmektedir.

Ayrıca bu asansörler daire içinden çağrılabilen, oldukça kaliteli asansörler olmaktadır.
Dairelerde ise çelik kapı, görüntülü diyafon, spot aydınlatma ve fiber internet altyapısı vardır. Bununla birlikte alaturka türündeki tuvaletlerle birlikte banyo hiltonları, duşakabin, ebeveyn banyosu ve jeneratör desteği mevcuttur. Kapıcı hizmetine de sahip olan bu konutlar, güvenlik kameralarının hep aktif olduğu bir site alanındadır. Ayrıca çocuk havuzu, çocuk parkı ve spor salonu gibi önemli detaylar da site alanına dahildir. Dolayısıyla Yaşam Park Kozan konutları, konfor ve güvenliğin bir arada olduğu gayrimenkullerdendir.

Proje konumu neresidir?

Tüm inşaat çalışmaları başarıyla sonlanmış olan bu proje, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alır. Pek çok okul, hastane, market ve durakla da kısa mesafeli bir uzaklığa sahiptir. Konutlara en yakın olan yerler arasında Kozan Fen Lisesi, Osmangazi İmam Hatip Lisesi ve Kozan Toplum Sağlığı Merkezi vardır. Ayrıca bu konumdan, Kozan Kalepark Hastanesi ile 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmak da en fazla 15 dakika sürmektedir.

Yaşam Park Kozan satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yaşam Park Kozan satılık daire fiyatları, konut türüne göre değişebilmektedir. Örneğin 4 + 1 dairelerin fiyatı 390.000 – 450.000 TL’dir. Bununla birlikte 3 + 1 daireler 280.000 TL ve 2 + 1 daireler 260.000 TL değerindedir. Detaylı bilgi için ise 0 537 515 58 15 veya 0 533 714 82 27 numarasını aramak gerekir.

Exit mobile version