Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

“Yatırım yapmak için en doğru zaman”

24 Haziran seçimleri sonrası inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulanan Tona Yapı ve Safa İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Yatırım yapmak için en doğru zaman” olduğunu söyledi.

İnşaat sektörünün seçim sonrası hareketleneceğini belirten İlhan Erdal şunları söyledi: “”Görüyoruz ki şu an konut sektörü bir süreç içerisinde. 2018 yılında konut satışlarında bir artış yaşanacağını düşünüyorum. Ülke ve millet olarak, daha önceki seçimlerden farklı, yeni bir Hükümet sisteminin oylandığı çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Biz yatırımcılara bu noktada büyük işler düşüyor. Bizlerin çaba ve gayretleri ile 2018 yılında konut satışlarında bir artış yaşanacağını düşünüyorum. TÜİK Mayıs ayı verilerine baktığımızda da bu sürecin işlemeye başladığını görüyoruz. Ülke genelinde Mayıs ayında satılan konut sayısı, bir önceki aya göre yüzde 16,07 artış gösterdi. Konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 2,7 artarak 119 bin 655 olarak gerçekleşti. Ankara’da gerçekleşen satış oranı 11 bin 919 oldu.”

Duru Beytepe projesi sosyal alanları ile büyük ilgili görüyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile daire sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe projesinde basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok imkanı daire sahipleri ile buluşturuyor. Projede yüzme havuzu, masa tenisi salonu, fitness center, spa merkezi ve açık hava spor alanları yer alıyor. Çocuklar için ise Çocuk Oyun Alanları, Ağaç Ev, Güneş Meydanı, Satranç Meydanı, Çocuk Plajı, Evcil Hayvan Bahçesi ve Kuş Evleri, Meyve Bahçeleri, Su Parkuru, Adrenalin ve Denge Parkuru gibi doğal oyun alanları yer alıyor.