Kategoriler
Proje Haberleri

Yavuz Yapı Prestij Küçük Yalı konutlarını satışa çıkardı

Yavuz Yapı Prestij Küçük Yalı projesi ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Bu projenin 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireleri, satışa çıkarak sahiplerini beklemektedir. Henüz planlama aşamasında olan bu projenin konut teslim tarihi yaklaşık olarak Temmuz 2022’dir. Ön satışa çıkmış olan konutların depreme dayanıklı bir arazide yükselmesi beklenmektedir. Zemin etüdü ve zemin iyileştirme çalışmaları, proje kapsamındaki daireleri ön plana çıkaran özellikler arasındadır. Ayrıca henüz inşa edilmemiş olan dairelerin dış cephe yalıtımı üst düzey olacaktır. İnşaat için kullanılan tüm malzemeler ise en kaliteli yapı malzemelerinden meydana gelmektedir.

Prestij Küçük Yalı daireleri nasıl bir konuma sahip olacaktır?

Yavuz Yapı Prestij Küçükyalı projesi Yavuz Yapı tarafından gerçekleştirilecektir. Konum olarak belirlenen bölge ise İstanbul’un Maltepe ilçesindeki Çınar Mahallesi’ndedir. Bu mahallenin en merkezi yerleri arasında olan Atatürk Caddesi projenin hayata geçeceği yer olmaktadır. Dolayısıyla Prestij Küçükyalı projesinin etrafı son derece canlı bir atmosfere sahip olacaktır.

Bu konuma yakın yerler arasında Maltepe 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, İbn-i Sina Tıp Merkezi, İstanbul Hilltown AVM, Emek Camii, Kadir Has Anadolu Lisesi ve Ali Nar İmam Hatip Ortaokulu mevcuttur. Daha pek çok sosyal mekana ulaşım oldukça kolaydır. Bununla birlikte, çok sayıda İETT durağı sayesinde şehrin pek çok bölgesine erişim mümkündür.

Yavuz Yapı Prestij Küçük Yalı projesi için satılık daire fiyatlarını hangi aralıkta tutacak?

Yavuz Yapı Prestij Küçük Yalı satılık daire fiyatlarına daire bazı bilgiler paylaşmıştır. Dolayısıyla bu bilgilere göre Prestij Küçükyalı projesinde yer alan daireler şu fiyatlara sahip olabilecektir:

  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 90 metrekare – Net 70 metrekare / 850 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 130 metrekare – Net 93 metrekare / 1 milyon 200 bin TL

Ayrıca projenin durumu ve ön satışa çıkan daire seçeneklerinin detayları hakkında bilgi almak için arayınız: 0 532 280 84 53

Diğer proje haberleri için tıklayınız…