Kategoriler
Proje Haberleri

Yaz Çengelköy satışları başladı

Yaz Çengelköy projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gefa Yapı ve Siray Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde normal daireler ve dubleks daireler bulunmaktadır. Normal daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca dubleks daireler ise 6 artı 1 ve 5 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde normal daireler ve dubleks daireler bulunmaktadır. Normal daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca dubleks daireler ise 6 artı 1 ve 5 artı 2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 177 metrekaredir. 6 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 285 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 341 metrekare olmaktadır. Projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca her daireye özel otopark alanı bulunmaktadır. Tüm odalarda yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Ayrıca yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Ayrıca Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfaklarda set üstü ocak, fırın, davlumbaz, mikrodalga fırın ve bulaşık makinasından oluşan 5 parça ankastre set mevcuttur. Bütün oda pencerelerinde otomatik panjur bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, banyo, geniş koridor, rampa, merdiven, mutfak ve oda kapısı mevcuttur.

Yaz Çengelköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup boğaz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca deniz otobüsü, dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Yaz Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Yaz Çengelköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2 milyon 550 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 177 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2 milyon 900 bin  TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 285 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 341 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5 bin 250 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 593 50 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version