Kategoriler
Proje Haberleri

Yedi Mavi fiyat listesi

Yedi Mavi Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi’nde hayata geçiriliyor. Alıcılara yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yedi Mavi fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

63 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesi 6 adet konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki konut bloklarında toplam 848 adet daire yer alıyor. Projede asansör, kamera sistemi, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, ısı yalıtımı gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca otopark, güvenlik, jeneratör, oyun parkı, yangın merdiveni, hamam,, sauna, su deposu, açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Sitede beş farklı tip dairelerin yer alıyor. Sitede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daireler bulunmaktadır. Konutların büyüklükleri ise 80 metrekare ile 307 metrekare arasında değişmektedir. Projede konutlar dışında ayrıca ticari alanların yer aldığı Mavi Cadde mevcuttur.

Projede yer alan 1+1 tip dairelerin alanları 80 metrekare olarak projelendirildi. 2+1 tip dairelerin alanları 110 metrekare olarak projelendirildi. 3+1 tip dairelerin alanları 199 metrekare ile 228 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde projelendirildi. 4+1 tip dairelerin alanları 283 metrekare ile 307 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir.

Yedi Mavi fiyat listesi

Daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor.  Satışları devam eden dairelerin fiyatları ise şu şekildedir. Brüt 143 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 385 bin TL’den başlıyor.  Brüt 199 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip konutların fiyatları 7 milyon 203 bin TL’den başlıyor. 206 metrekare brüt alana sahip 3+1 tipindeki full deniz manzaralı dairelerin fiyatları ise 7 milyon 600 bin TL’den başlıyor.

Aynı zamanda konut projesinde yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Hemen tapu ve teslime hazır olan projede aynı zamanda yüzde 10 indirim fırsatı da bulunmaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Konut projesinin 51 bin 500 metrekaresi yeşil alan ve sosyal alana dahil durumda. Yedi Mavi projesinde yüzme havuzu, elektrikli araç şarj istasyonu gibi alanlar yer alıyor. Güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, spor salonu, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu buluyor. Ayrıca açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, park ve veteriner servisi de bulunmaktadır.

Yedi Mavi Evleri konut projesinde aynı zamanda tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası,  açık çocuk oyun alanı, kapalı çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası gibi alanlar da yer almaktadır.

Yedi Mavi nerede yer alıyor?

Proje Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Zeytinburnu’nda yer alan arsası hayata geçiriliyor. Konut projesi Kazlıçeşme Mahallesi, Kennedy Caddesi, 34020 Zeytinburnu / İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili  detaylı bilgi almak için 444 7 034 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…