Kategoriler
Proje Haberleri

Yedi Mavi nerede

Kalkavan Yapı – Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı firmalarının imzası ile Yedi Mavi projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Zeytinburnu ilçesinde inşa ediliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ve geniş yaşam alanları ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Yedi Mavi projesi on yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Birbirinden bağımsız bloklardan oluşan proje bünyesinde 848 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen konutlar Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Yedi Mavi porjesi Kennedy Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Dört farklı büyüklük planından meydana gelen konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Yedi Mavi projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise 80 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 daire tipindeki konutlar 1 milyon 407 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 daireler ise 2 milyon 724 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Yedi Mavi projesindeki 3+1 konutların fiyatları ise 3 milyon 230 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.