Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Proje Haberleri

Yedi Mavi yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi’nde hayata geçirilen Yedi Mavi Zeytinburnu konut projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

63 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen konut projesi 6 blokta toplam 848 adet konuttan meydana geliyor.

Yedi Mavi daire özellikleri neler?

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede bulunan dairelerin alanları ise 80 metrekare ile 307 metrekare arasında değişmektedir. Projede konutlar dışında ayrıca ticari alanların yer aldığı Mavi Cadde yer alıyor.

Projede yer alan 1+1 tip dairelerin alanları 80 metrekare olarak projelendirildi. 2+1 tip dairelerin alanları 110 metrekare olarak projelendirildi. 3+1 tip dairelerin alanları 199 metrekare ile 228 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde projelendirildi. 4+1 tip dairelerin alanları 283 metrekare ile 307 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde projelendirildi.

Sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı

Konut projesinde yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Hemen tapu verilen projede ayrıca yüzde 10 indirim fırsatı da bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları ise 2 milyon 310 bin  TL’den başlıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

51 bin 500 metrekaresi yeşil alan ve sosyal alana ayrılan Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde yüzme havuzundan elektrikli araç şarj istasyonuna kadar bir çok sosyal alan yer alıyor. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, spor salonu, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, elektrikli araç şarj istasyonu, yürüyüş parkuru, park ve veteriner servisi gibi birçok sosyal alan yer alıyor.

Yedi Mavi Evleri konut projesinde ayrıca tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası,  açık çouk oyun alanı, kapalı çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası gibi alanlar da yer almaktadır.

Yedi Mavi nerede yer alıyor?

TOBB’nin Zeytinburnu’nda yer alan arsası hayata geçirilen proje Kazlıçeşme Mahallesi, Kennedy Caddesi, 34020 Zeytinburnu / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği güvencesi ile inşa edilen projede tapular hemen teslim edilirken daire teslimine ise 2020 yılı Eylül ayı sonuna doğru başlanması planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili  detaylı bilgi almak için 444 7 034 numaralı telefonu arayabilirsiniz.