Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yedi Mavi Zeytinburnu’nda 60 ay 0 faiz

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yedi Mavi Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu’nda yer alıyor.

İlk katlardan itibaren deniz manzarasına hakim bir konumda yer alan Yedi Mavi Zeytinburnu projesi sahilde tüm ihtişamı ile alıcılarını bekliyor.

TOBB mülkiyetindeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde bahçe dubleks daireler, ayrıcalıklı yaşam tarzı, panoramik teras alıcılarını bekliyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde rezidans hizmetleri, ambulans hizmeti, saatlik şoför hizmeti, havaalanı transferi, elektrikli araç şarj istasyonu, özel kurye, evcil hayvan bakım ve veteriner hizmeti gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

17 katlı 6 bloktan meydana gelen Yedi Mavi projesinde 1+1 tipindeki dairelerde 5+1 tipindeki dairelere kadar değişen daire seçeneklerine yer veriliyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde parklar, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, spor salonları, SPA gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Toplam 848 adet dairenin yer aldığı Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları ise 1 milyon TL ile 7 milyon TL arasında değişiyor.

Tel: 444 7 034