Kategoriler
Proje Haberleri

Yeditepe New York teslimleri başladı

Yeditepe İnşaat imzası ile Yeditepe New York projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Malatya ilinin tercih edilen ilçelerinden Yeşilyurt’ta inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede inşaat tamamlandı. Konut teslimleri başladığı için proje bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sayede projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcıları için avantajlı olarak görülüyor.

İki bloktan meydana gelen proje geniş arazisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan bloklar on dört katlı olarak inşa edilmiş durumda. Yeditepe New York projesi kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da hayata geçirilmiş durumda. Bu kapsamda da proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacını karşılayacak nitelikte bir inşaat gerçekleştirmiş vaziyette.

Proje kapsamında 120 adet konut hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede bulunuyor?

Modern mimarisi ve tamamlanan inşaatının yanı sıra projede bulunan konutlar lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Yeditepe New York projesinde bulunan daire ve dükkanlar Karakavak Mahallesi, Güngör Caddesi’nde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Daire tiplerinde olduğu gibi konutların büyüklükleri de eşit olacak şekilde inşa edilmiş vaziyette. Yeditepe New York projesinde bulunan konutlar 4+1 daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 255 metrekare olarak planlandı.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklükleri tek bir plandan oluştuğu için tek bir seçenekten başlıyor. Yeditepe New York projesinde metrekare fiyatları 2 bin 549 TL olarak belirlendi. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 650 bin TL’den başlayarak alıcıları için satışa çıkarılıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: