Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Birlik Konutları satışları devam ediyor

Yeni Birlik Konutları konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul Tuzla İlçesinde yükselen proje Pramit Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Postane Mahallesi üzerindeki 8 bin 500 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Yeni Birlik Konutları modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, spot aydınlatma, ankastre set, görüntülü diafon, yangın alarmı gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde geniş ve ferah teras kullanım alanları da mevcuttur. Daireler deniz manzaralı olup projede dubleks seçenekleri de bulunmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, oyun parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapıcı, otopark, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. İstanbul Tuzla konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 5+2 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 120 metrekare ile 296 metrekare arasında değişmektedir.

Yeni Birlik Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Yeni Birlik Konutları konut projesi, Tuzla’da denize 800 metre uzaklıkta konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 120 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 850 bin TL,

131 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 205 bin TL,

141 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 350 bin TL,

166 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 450 bin TL,

183 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 3 milyon bin TL,

296 metrekare brüt alana sahip 5+2 dubleks tip daireler ise 4 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca her cephe ve her konumda daireler bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 494 10 97 ve 0533 086 63 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version