Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Birlik Konutları Tuzla satışta

Yeni Birlik Konutları Tuzla konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yükselen proje Piramit Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar farklı daire seçeneklerine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Tuzla İlçesi Postane Mahallesi üzerindeki 8 bin 500 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Yeni Birlik Konutları Tuzla modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın alarmı, vestiyer, ebeveyn banyosu, klima gibi olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde sauna, fitness, hamam, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Tuzla Postane konut projesinde farklı daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 5+2 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dubleks daire seçeneklerine yer verilmiştir. Geniş ve ferah teras kullanım alanları da mevcuttur. Proje içerisinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da satışa sunulmuştur.

Yeni Birlik Konutları Tuzla konumu ve fiyatları hakkında

Yeni Birlik Konutları Tuzla konut projesi, Tuzla’nın kalbinde sahile yalnızca 800 metre uzaklıkta konumlandırılacaktır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre de değişkenlik göstermektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Farklı tipteki dairelerin fiyatları 860 bin TL’den başlayarak 3 milyon 116 bin 700 TL’ye kadar çıkmaktadır.

Ayrıca projede daireler komisyonsuz özel fiyatlarla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 494 10 97 ve 0533 086 63 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…