Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Bulvar Evleri Gemlik satışları başladı

Yeni Bulvar Evleri Gemlik projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Örnekler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 ile 148 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 ile 138 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar tamamen yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üst kalite ve birinci sınıf membran oda kapıları ile mutfak dolapları bulunmaktadır. Giriş holü, koridor, mutfak ve banyo üst kalite Qua Granite markadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Salon ve yatak odalarında derzli üst kalite parke ya da kalebodur seramik uygulanmaktadır. Ayrıca giriş holü, koridor, mutfak ve salonda ışık bandı uygulaması yapılmaktadır.

Yeni Bulvar Evleri Gemlik konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Eşref Dinçer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup konutlar şehir manzarasına sahiptir.
Yeni Bulvar Evleri Gemlik projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 465 bin TL ile 495 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 495 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 713 10 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version