Kategoriler
Dekorasyon

Yeni evlenecek çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları

Düğün sezonunun açılması ve Covid-19 salgın yasaklarının kalkmasıyla yeni evlenenler yaşam alanlarını dekore etmeye başladılar. Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, yeni evlenenlerin yanı sıra mutfağını yenilemek isteyenlere önemli tüyolar vermiştir. Ekibin önerileri sayesinde huzurlu mutfaklara kavuşmanız sağlanmaktadır.

Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi; “Mutfak Tasarımının Odağı Sizsiniz”

Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, yeni evlenen çiftlerin birçoğunun bütçelerini aileleri karşılıyor olsa da mutfağı en çok kullanacak kişinin konfor alanı hesaplanarak dekore edilmesi gerektiğini belirtmiştir. Ayrıca; “Mutfak, aynı zamanda uzun muhabbetlerin ve ortak paylaşımların yapıldığı bir yaşam alanıdır. Bu sebeple tamamen kendi zevk ve isteklerinizi baz almalısınız. Öncelikle ihtiyaçlar doğrultusunda yemek hazırlama, pişirme ve depolama alanlarının detayları belirlenmelidir. Tasarımda bir doğru varsa o da sizsiniz. Çünkü alan tasarıma, tasarım da alana uygun olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Bu yüzden başrolde siz kalmalısınız. Baktıkça sıkılmayacağınız, dönüştürmekten keyif alacağınız tasarımlara öncelik vermelisiniz. Renk tonlarını zevkinize göre kombinleyebilirsiniz. Hayalinizdeki tasarımlardan asla vazgeçmeyin. Farklı kalitede malzeme çeşitleriyle hayalinizdeki mutfağa kavuşabileceğinizi unutmamalısınız.” şeklinde konuşmuştur.

Bu tasarım ekibi, mutfak dekorasyonunda çocukların da unutulmaması gerektiğine değinmiştir. Ayrıca; “Güvenli bir mutfak için özellikle köşeli tasarımlardan kaçınılmalıdır. Çekmece ve dolaplarda mutlaka fren sistemli tercihler yapılmalıdır. Tezgâh alanı olabildiğince geniş tutulmalıdır. Özellikle yeni evlenecek çiftler, bolca saklama veya depolama alanına ihtiyaç duyacaklardır. Bu sebeple geniş çekmeceli ve kiler görevi gören tasarımlara öncelik verilmelidir.” tavsiyelerinde bulunmuştur.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version