Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Kavala Evleri sosyal donatıları

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Bağcılar ilçesinde, C’C Yapı A.Ş. firması tarafından inşa edilen Yeni Kavala Evleri konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesinde toplam 83 adet konut ve 9 adet de ticari alan yer alıyor. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 96 metrekare ila 160 metrekare arasında yer alıyor.

Yeni Kavala Evleri konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları, 430 bin TL ila 460 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 580 bin TL ila 620 bin TL arasında alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 35 peşinat verip kalan kısım için 18 ay vade yapabilme imkanı var. Ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Yeni Kavala Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Merkezi bir konumu olan ve toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir konumda inşa edilen konut projesi, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor. Proje; Tem Otoyolu, Bölge İdare Mahkemesi, Medipol Hastanesi, üniversite ve AVM’lere de kolay ulaşılabilir bir noktada.

Toplam 2 etaptan meydana gelen Yeni Kavala Evleri konut projesi, Mahmutbey Mah. İnönü Cad. No: 85 Bağcılar/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0 212 445 00 88 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.