Kategoriler
Emlak Haberleri

Yeni Yaşam Merkezi Silivri yoğun ilgi görüyor

Sizler şehrin stresinden uzakta ferah geniş bir yaşam alanı tercih ediyorsanız Silivri tam size uygun. Salgın hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaktadır. İnsanların yaşam tarzlarına birtakım değişikliklere bu virüs neden olmuştur. Evde kalma sürelerinin artması özellikle şehirlerdeki apartmanlarda yaşayan insanlar için iyi olmamıştır. Hem sağlık hem de psikoloji açısından iyi sonuçlar vermemektedir. Bu durum da yeni yaşam merkezi olan Silivri’de ferah ve konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Bu projeye ilgi giderek artmaktadır.

Silivri’deki yoğun ilgi gören proje

Bu inşaat projesinde doğal şartların çok olması ve aynı zamanda şehre de yakın olması ile büyük avantajlar sağlamıştır. Bu arsaya yatırım yapmak isteyenler zamanı iyi değerlendirilmelidir. Özellikle bu dönemleri değerlendirerek salgından bir o kadar uzak ve ferah yaşam alanını tercih edebilir. Bu projeleri gerçekleştiren inşaat mühendisi Nevzat Ülkü Seven bu konu hakkında açıklamada bulunmuştur. Şehrin ortasındaki herhangi bir apartman dairesinde yaşayarak hem sağlık açısından hem de psikolojik açısından büyük zararlar elde etmiş olursunuz. Ancak şehrin dışında ferah Bahçeli evlerde yaşamak yeni trend diyebiliriz. Son yıllarda başlayan bu akım dolayısıyla pandemi de oluşan şartlardan daha hızlı yayılım göstermiştir. İstanbul da deprem tehlikesi  insanların az katlı ve güvenli konutları tercih ettiği ile gözle görülmektedir. Bu bölgedeki İnşaat projelerini ilgi gösterilmesinin nedenleri arasında bu deprem tehlikesi sayılabilmektedir. Bu açıklamanın ardından projeye ilgi daha da çok artmaktadır.

Yaşam Merkezi Silivri proje detayları

Güvenli bir bölgede sakin ve ferah bir yapı olan proje hem bölgesel hem de yapısal olarak insanların ilgisini çekmektedir. İstanbul’a yakın olmasını isteyenler ise Silivri bölgesini tercih etmektedir. İstanbul merkeze yakın oluşu yeni bağlantı yollarının yapılması ile ulaşımın kolaylaşması söz konusudur. Aynı zamanda şehrin bunun altından biraz daha uzaklaşarak az katlı bahçeli konutlarda yaşamak isteyenler için en ideal bölgedir.

Yeni Yaşam Merkezi Silivri Villa ve Müstakil Tipi Evler

Home Yapı Mühendislik kurucu ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu bu konuda açıklama yapmıştır. Yaptığı açıklamada insanların kendini şehir dışında daha rahat ve ferah hissetmek istediğini belirtmiştir. Aynı zamanda daha çok insanların bu sıralar villa ve müstakil tipi evlere ilgi gösterdiğini de söylemiştir. Bazı sektörlerin home ofis sistemine geçmesi işlerin evden de yürütülmesi bu stresten uzak bölgeleri kalıcı olarak yerleşme planlarını beraberinde getirmiştir. Bu nedenle insanların tercih ettiği evler müstakil ve villa tipi yapılar olmuştur.

Bu şekilde yeni yaşam merkezi olan Silivri büyük bir ilgi toplamıştır. Siz nerede şehrin stresinden uzak doğa ile iç içe ferah ve konforlu evleri satın alabilirsiniz. Kendinize yeni yaşam yeri yapabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…