Kategoriler
Toki Haberleri

Yenice 2.Etap Konutlarının kura çekilişleri tamamlandı

Yenice Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut projesi için ortak çalışmaya imza attı. İş birliği çerçevesi altında İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılan Yenice 2.Etap konutlarının kura çekilişini tamamlayan TOKİ, yüzlerce kişiyi 2+1 ve 3+1 konutlardan hak sahibi yapmıştır.

Yenice Belediyesi konut projesini devreye soktu

İnşasına devam edilen toplu konutlar için Yenice Belediyesi ile TOKİ iş birliğine gitti. Yatay mimarinin ortaya çıkarıldığı bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları için harekete geçen TOKİ, İsmetpaşa Mahallesi’nde sağlıklı konut projesine imza atıyor. Yapılan konutların sahiplerini belirlemek üzere yola çıkan TOKİ, kura çekilişini an itibariyle tamamladı. Pandemi tedbirleri kapsamında çekilişleri online bir şekilde tamamlayan TOKİ, Yenicelileri internet üzerinde buluşturdu.

İsmetpaşa TOKİ Konutlarına ilgi büyüktü

Yenice Belediye ile TOKİ’nin eseri olarak hayat bulan İsmetpaşa TOKİ Konutları, vatandaşları heyecanlandırdı. Kura çekilişini soluksuz bir şekilde izleyen vatandaşlardan yüzlerce kişi hak sahibi oldu. 2+1 ve 3+1 daireler arasında tercih yapan vatandaşlar, kura çekilişlerinin tamamlanma sürecini yine Belediye Başkanı Zeki Çaylı aracılığıyla öğrendi. Sosyal medya hesabı üzerinden Zeki Çaylı’nın, paylaşım yaptığı İsmetpaşa TOKİ Konutları, hayırlı olsun dilekleriyle sonlandı.

2+1 ve 3+1 arasında ayrım gördü

Projeye hayat veren belediye ve TOKİ, tasarım sürecini yatay mimari üzerine kurguladı. 2+1 daireler için 218, 3+1 daireler için yine 218 rakamını seçen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, online bir şekilde düzenlediği kura çekilişlerinde vatandaşları hak sahibi yapmıştır. Konut almaya hak kazananları isim listesinde birleştiren TOKİ’den son duyuru yine resmi web adresi üzerinde yer almakta. Tam listeye ulaşmak için başvurulması gereken adres www.toki.gov.tr’dir.