Kategoriler
Proje Haberleri

Yenice Yaşam 2 projesinin akıllı daireleri hemen teslim fırsatına sahip

Yenice Yaşam 2 Menemen ilçesinde hayata geçmiş olan konut projelerindendir. Yenice Group firması, ilerleyen teknolojinin konutlarda gerekli kıldığı özellikleri dikkate almıştır. Dolayısıyla projenin tüm dairelerinde akıllı ev entegrasyonu standart bir özellik olma durumunadır. Projenin avantajları arasında daha farklı detaylardan da söz etmek mümkündür. Örneğin mutli inverter klima sistemi, ısı yalıtımlı cam – balkonlar, üçlü ankastre mutfak eşyaları ve internet donanımı bunlardan birkaç tanesidir.

2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireleri satışa çıkmış olan projede sağlam yapı malzemeleri kullanılmıştır. Bununla birlikte seramik zemin, parke zemin, duşakabin camı ve spot aydınlatmalar 1. sınıf kalitededir. Mutfak dolapları ve banyo dolapları ise darbelere karşı dayanıklıdır. Daha pek çok daire özelliği, konfor için gereken şartları sağlayabilecek düzeydedir. Bununla birlikte site alanı 7 / 24 kamera ile izlenmektedir. Dairelerin işlek bir konumda yükseliyor olması da güvenlik açısından önemli bir ayrıntıdır.

Yenice Yaşam 2 satılık daire fiyatları ne kadardır?

İzmir – Menemen satılık daire fiyatları genel olarak yüksektir. Bu ise ilçedeki konut arzı ve nüfus ile alakalı bir durumdur. Ayrıca Türkiye’nin en modern konutlarından pek çoğu söz konusu ilçede yükselmektedir. Yenice Yaşam 2 satılık daire fiyatları, konumun gelişmişliğinden ve yapı malzemelerinin kalitesinden dolayı düşük sayılmaz. 2 + 1 Odalı daireler en az 625 bin TL olurken 3 + 1 daireler için fiyatlar 725 bin TL’den başlar. Ayrıca konutların büyüklükleri ise şunlardır:

  • 2 + 1 odalı daireler: Brüt 110 metrekare – Net 76 metrekare
  • 3 + 1 odalı daireler: Brüt 139 metrekare – Net 94 metrekare

Konutlar hakkında detaylı bilgi nasıl alınır?

Yenice Yaşam 2 konutları Menemen’in 30 Ağustos Mahallesi’ndeki Ulukent Şehir Parkı civarındadır. Ayrıca mahallenin pazaryeri konutların tam arkasındadır. Ayrıca projeye dair daha fazla bilgi almak isteyenler 0537 886 11 35 numarasını aramalıdır.

Exit mobile version