Kategoriler
Proje Haberleri

Yeniköy Evleri Düzce satışları başladı

Yeniköy Evleri Düzce projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Bir Üst Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 2.500 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. Sitede 3 artı 1 bahçe katı, 3 artı 1 ara kat ve 5 artı 1 ikiz villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 2.500 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. Sitede 3 artı 1 bahçe katı, 3 artı 1 ara kat ve 5 artı 1 ikiz villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 ikiz villaların büyüklüğü brüt 245 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Parsel sınırı içerisinde bisiklet park alanları bulunmaktadır. Ayrıca bu proje butik konsept ve yoğun bahçe alanına sahiptir. Yatay mimariye ek asansör yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde çok amaçlı vestiyer mevcuttur. Tüm cepheler Fransız balkon mimarisine sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Yeniköy Evleri Düzce konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Kara Hacımusa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Şehir Hastanesi’ne 3 dakika, Düzce Üniversitesi’ne 10 dakika uzaklıktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yeniköy Evleri Düzce fiyatları ne kadardır?

Yeniköy Evleri Düzce projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 157 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 800.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 245 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 ikiz villaların fiyatı 1.450.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 629 48 81 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…