Kategoriler
Proje Haberleri

Yenişehir Gökkuşağı Evleri özel ödeme seçenekleri ile yükseliyor

Özel ödeme seçenekleri ve avantajlı fiyatları ile Yenişehir Gökkuşağı Evleri projesinde lüks daireler Bursa’da satışa çıktı. Gökkuşağı İnşaat farkıyla yükselen projede daireler sahiplerini bekliyor. Projede daire fiyatları neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Bununla birlikte projenin daire özellikleri neler? Proje hangi sosyal özelliklere sahip?

Yenişehir Gökkuşağı Evleri Daire Özellikleri

Projede brüt 150 net ise 111 metrekare alana sahip 3+1 daireler satışta. Proje kapsamında yer alan daireler doğalgaz ile ısıtılıyor ve 6 katlı bina içerisinde yer alıyor. Balkonlu ve iki adet banyoya sahip daireler modern ve nitelikli mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. Daireler ısı yalıtım ve ses yalıtım özelliklerine sahip. Ayrıca projede tam otomatik krom asansör de bina içlerinde yer alıyor. Ayrıca depreme dayanıklı statik ve radye temel üzerine kurulu projede nitelikli dış cephe kaplama da mevcut. Projede özel iç mimariye sahip dairelerin satışları devam ediyor.

Yenişehir Gökkuşağı Evleri Sosyal Olanakları

Proje kapsamında bay ve bayan ayrı olmak üzere kapalı havuz ve havuz katında sauna mevcut. Ayrıca yine havuz katında fitness spor salonu da var. Bununla birlikte site içi kameralı kreş ve kameralı yaşlı bakım evi de hizmetler arasında yer alıyor. Ayrıca çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarına sahip projede giriş kontrollü ve güvenlikli bir site yaşamı sizleri bekliyor. Bununla birlikte ulaşım açısından da rahat konumda yer alan proje semt pazarı, alışveriş merkezi, hastane ve üniversite gibi merkezlere yakın konumda yer alıyor.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri

Proje ödeme imkanları ile dikkat çekiyor. Projede yer alan brüt 150 metrekare genişliğindeki 3+1 daireler 299 bin TL fiyat üzerinden satışa çıktı. Gökkuşağı İnşaat farkıyla satışa çıkan projede dairelerde yüzde 30 peşinat ve 60 ay vade farksız taksit imkanıyla satışta. Ancak projede daireler konut kredisi kapsamında değerlendirilemiyor. Projenin ödeme yöntemleri arasında ise takas seçeneği de yer alıyor. Ayrıca yarısı peşin ödeme yapılması durumunda ise yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan daireleri görüntülü arama ile gezme imkanını ise mevcut değil. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 413 18 01 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version