Kategoriler
Proje Haberleri

Yenişehir My House satılık daire fiyatları belli oldu

Yenişehir My House projesi Sait Zorlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tapu belgeleri hazır olan 198 dairenin teslimleri Haziran 2021’de başlayacaktır. Ayrıca proje dahilinde 6 dükkan da bulunur. Brüt 160 – net 140 m2 ya da brüt 152 – net 132 m2 büyüklük ölçülerine sahip olan bu dairelerin birçok sosyal imkanı vardır. Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı hizmet veren fitness salonu, sauna ve hamam bunların en önemlilerindendir. Site içerisindeki sinema salonu, kafeterya ve açık – kapalı yüzme havuzları ise özel olarak tasarlanmıştır.

Çocukların güven içinde oyun oynayabileceği park, namaz ibadetlerinin yerine getirilebileceği mescit ve siteye güzel görüntü kazandıran yeşil alanlar projenin diğer detaylarındandır. Daire içi inşasında kullanılan granit, ahşap, seramik vs. malzemelerin sağlamlığı ise ileri seviyededir. Yazın ve kışın enerji tasarrufu sağlayan yalıtım özellikleri dolayısıyla daireler oldukça konforludur. Ayrıca su kesildiğinde etkin hale gelerek konutlara kaynak sağlayacak olan su deposu önemli bir donanımdır.

Proje konumu neresi olmaktadır?

Sait Zorlu İnşaat firmasının bu konutları Bursa – Yenişehir’de yükselmektedir. İznik Caddesi ile Uğur Caddesi arasında bulunan bu konutlar Kurtuluş Mahallesi’ndedir. Şehit Yunus Bal Ortaokulu ile 3 dakikalık yürüme mesafesindeki proje alanı daha başka okullara da çok yakındır. Örneğin Özel Efsane Koleji Anadolu Lisesi, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akçeşme İlkokulu / Ortaokulu ve Özel Yenişehir Anaokulu bunlardan birkaçıdır. Bulvar Parkı, Yenişehir Toplum Sağlığı Merkezi ve pek çok market de kısa mesafede bulunmaktadır.

Yenişehir My House satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yenişehir My House satılık daire seçenekleri krediye uygun olmamaktadır. Bununla birlikte fiyatlar yaklaşık 440.000 – 455.000 TL arasında değişmektedir. Daha detaylı bilgi almak için 0549 453 33 10 numarasıyla irtibat kurmak mümkündür.

Exit mobile version