Kategoriler
Proje Haberleri

Yenitepe İzmir fiyat listesi

İzmir iline bağlı bulunan Konak ilçesinde Yenitepe İzmir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Nuhoğlu İnşaat – Alt ve Üst Yapı İnşaat – Aybar İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen projede konutlar modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje aile yaşamına uygun olarak planlanmış durumda.

On iki katlı bloklardan meydana gelen projenin çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yenitepe İzmir projesi bünyesinde bin 533 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Yenitepe İzmir projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor. Söz konusu konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yenitepe İzmir projesinde bulunan 1+1 konutlar 274 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutların fiyatları ise 361 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 543 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Lokasyonu itibariyle merkezi bir bölgede yer alan proje ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Yenitepe İzmir projesi İhsan Alyanak Mahallesi’nde yükseliyor. Söz konusu olan projedeki konutlar 5046. Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Konutların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Telefon: 0232 404 81 81