Kategoriler
Emlak Haberleri

Yenitepe İzmir projesinde anahtar teslimleri aralıkta başlıyor!

Yenitepe İzmir projesiyle 30 yılı aşkın deneyimlerini sektöre yeniden aktarmayı planlayan Nuhoğlu İnşaat, sektörün tozunu bir kez daha attıracak. Şimdiye dek 3 milyon metrekarelik inşaat alanını değişimden geçirmiş olan şirket; izini yurt dışı ve yurt içi demeden piyasaya bırakmaya devam ediyor.

Yenitepe İzmir projesi yeni imza alanı olacak

Yenitepe Kadıköy, İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Bayrampaşa Şehir Parkı ve Bursa Hayvanat Bahçesi gibi birçok önemli projeyi hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat, ‘Yenitepe İzmir’ adını verdiği projeyle geri dönüyor. İnşaat sürecinden geçirilen konut projesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası’ndan ayrı bir güvence verilecek. Önümüzdeki ay teslimlerin yapılacağı projede vatandaşların her türden ihtiyacı göz önüne alınmıştır. Salgın hastalık dönemi boyunca atlanmayan bahçe isteklerini bir araya getiren şirket; İzmir’de tecrübesini konuşturdu.

Projede konut sayısı bini aştı!

Nuhoğlu İnşaat tarafından İzmir’de yükselen konut projesi Yenitepe İzmir, bin 533 konut ve 25 ticari alandan meydana gelmektedir. Konut tiplerinin 1+1’den başlayarak 3+1’e kadar genişletildiği projede, daire boyutları minimum 65 metrekareden başlıyor. Tercihlere göre değişen daireler maksimum 165 metrekareye kadar yükselmektedir. Tasarımda modern mimarinin üstlenildiği, konforun ve rahatlığın aynı tasarım sürecinde birleştirildiği haberi verildi. Keyifli bir yaşam arzusu bulunanlar için idealize edilmiş olan projede sosyal donatı seçenekleri; yüzme havuzu, spor sahaları, alışveriş mağazaları ve sosyal alanlar arasında değişmektedir. Yatırımda yönünü belirlemek isteyenler için kazandıran Yenitepe İzmir, alıcısı kadar yatırımcısını da mutlu ediyor.

Projede daire fiyatları

Yenitepe İzmir projesinde 1+1 dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 4.215 TL’den başlamaktadır. Fiyat bazında 274 bin TL’den başlayan 1+1’lere ek olarak 2+1 ve 3+1 seçenekleri de mevcut. 2+1 dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 3.882 TL olmakla birlikte 361 bin TL’den alıcılarıyla buluşuyor. 3+1 dairelerin ortama metrekare birim fiyatı ise 4.022 TL’den başlayarak; minimum satış değerini 543 bin TL’de tutmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından planlanan konut projesinde İller Bankası’nın Karabağlar’daki 65 dönümlük arsası kullanıldı. Nuhoğlu, Alt ve Üst Yapı İnşaat ve Aybar İnşaat ortaklığının bulunduğu Yenitepe İzmir’de yapılar 10 ila 12 kat arasında değişiyor.

Detaylı bilgi için:

Uzundere, 35120 Karabağlar/İzmir

0232-404 81 81