Kategoriler
Emlak Haberleri Emlak Konut Haberleri

Yenitepe İzmir Projesinde Son Durum Nedir? Yenitepe İzmir Nerede?

Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat, Alt ve Üst Yapı İnşaat ile Aybar İnşaat şirketleri tarafından gerçekleştirilen bir konut projesidir. Bu proje henüz inşaat aşamasındadır ve en geç olarak 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması beklenmektedir. En önemlisi ise, toplamda 12 katlı 20 bloktan meydana gelen bu projenin toplam daire sayısı tam olarak 1533’tür. Dolayısıyla bu proje oldukça iddialı görünmektedir. 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayısı seçenekleri bulunan dairelerin tamamında balkon bulunur. Projenin en geç 24 ay içinde tamamlanması beklenirken, konumu ve diğer pek çok özellikleri dolayısıyla bu konutların iyi bir yatırım seçeneği olduğu da söylenebilir.

Bu konutların şehir merkezine olan uzakları da ulaşım konusunda yaşanabilecek olan problemlerin önüne geçilmesini sağlayacak durumdadır.  Bu konutlar, çocukların rahatlıkla oyun oynayarak zaman geçirebilecekleri oyun parklarına sahiptir. Ayrıca, sakinlerin araçlarını park edebilecekleri otoparklar da vardır. Bunların dışında, bahçeye güzellik katmakta olan açık havuzlar da bulunur. Dairelerin ısıtma türü merkezi ısıtmalıdır. Dolayısıyla bu daireler, alttan ısıtmalı dairelerden daha farklı olmaktadır.

Yenitepe İzmir Nerede?

Yenitepe İzmir projesiyle ile ilgilenen alıcılar bu soruyu soruyor olabilir. Bu projenin inşasını Nuhoğlu İnşaat, Alt ve Üst Yapı İnşaat, Aybar İnşaat şirketlerinin ortaklaşa sürdürülmektedir. Bunla beraber, inşa çalışmaları Karabağlar Belediyesi’ne bağlı olan İhsan Alyanak Mahallesi’ndeki 5046. sokakta devam etmektedir.

Bunların dışında olarak projenin bulunduğu Karabağlar İlçesi, Buca’dan sonra İzmir’in en kalabalık ilçesi olarak bilinmektedir. Konak, Menderes, Gaziemir, Buca, Güzelbahçe, Seferihisar, Narlıdere ve Balçova ilçeleri ile çevrili olan bu İlçenin nüfusu 2020 yılından itibaren 479.592 olarak kayıt altına alınmıştır. Dolayısıyla bu projenin bulunduğu ilçe gelişmiştir.

Yenitepe İzmir projesinin özellikleri nelerdir?

Projenin lokasyonu, şehir merkezi ile hava alanının kısa sürede ulaşmayı mümkün hale getirmektedir. Bununla birlikte konut seçenekleri arasında ise 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daireler vardır. Bu dairelerin sahip olduğu fiyat aralığı 339.000 TL – 800.000 TL ve alanları ise 65 m2  – 164 m2 arasında değişir.

Yenitepe İzmir Satılık Daire Türleri Nelerdir?

Yenitepe satılık daire seçeneklerinin fiyatları, metrekare ölçülerine bağlı olarak değişecektir. Projede bulunan daireler ve metrekareleri şu şeklide sıralanmaktadır:

  • 1 + 1 odalı 65 m2 daireler
  • 2 + 1 odalı 93 m2 daireler, 98 m2 daireler, 108 m2 daireler
  • 3 + 1 odalı 135 m2 daireler
  • 3 + 1 odalı 164 m2 daireler

Yenitepe İzmir projesinde bulunan dairelerin büyüklükleri bunlardır. Ayrıca iletişim numarası ise 0232 404 81 81’dir. En önemlisi, 1. etapta bulunan 756 konutun teslimi 25 Ocak 2021 – 26 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılmıştır. 1 Mart 2021 tarihinden itibaren, site tamamen kullanıma açılacaktır. Fiyat bilgisi hakkında bilgi almak için tıklayınız.