Kategoriler
Proje Haberleri

Yeniyurt Konutları 3. Etap satışları başladı

Yeniyurt Konutları 3. Etap projesi, geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Tokat Merkez’de bulunan proje Afşaroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site 3 adet blok ve 5’er katlı binalardan oluşmaktadır. Bu binalarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 3 adet blok ve 5’er katlı binalardan oluşmaktadır. Bu binalarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 138 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve tuvalet mevcuttur. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. Duvar kağıdı, ısıcam, kartonpiyer, mutfak doğal gazı ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Yeniyurt Konutları 3. Etap konumu hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Yeniyurt Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım konusunda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Yeniyurt Konutları 3. Etap fiyatları ne kadardır?

Yeniyurt Konutları 3. Etap projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 285 bin TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 430 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 480 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 590 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 212 18 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…