Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Atakent Konutları avantajlı olanakları ile son daireler satışta

Yeşil Atakent Konutları projesinde son daireler sahiplerini bekliyor. Konut projesi Adana İli, Yüreğir İlçesi, Atakent Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Yüreğir’in prestijli projesi içerisinde lüks daireler mevcut. Projede ödeme seçenekleri neler? Proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Projede daire özellikleri neler?

Yeşil Atakent Konutları daire özellikleri

Proje kapsamında brüt 185 net ise 135 metrekare alana sahip 3+1 daireler satışta. 12 katlı binada konumlu daireler doğalgaz ile ısıtılıyor. Balkon ve iki adet banyoya  sahip daireler görüntülü arama ile gezilemiyor. My Yeşil İnşaat farkıyla satışta olan daireler güney, doğu ve kuzey olmak üzere üç cepheli durumda. Dairelerde 14 metrekarelik panoramik balkon ve her katta çift daire mevcut. Daire içlerinde kapalı mutfak ve giyinme odası var. Ayrıca dairelerde asma tavan da mevcut.  Bununla birlikte projede yer alan dairelerde parke ve seramik zeminler, fiber internet imkanları ve kaliteli iç malzeme olanakları mevcut.

Yeşil Atakent Konutları sosyal olanakları neler?

Isı ve ses yalıtımı bakımından gelişmiş dairelerde led ve spot aydınlatmalar mevcut. Ayrıca proje kapsamında açık ve kapalı otopark seçenekler de var. Özel mimarisi ve dış mantolaması ile proje lüks olanaklara sahip. Ayrıca proje kapsamında jeneratör de mevcut. Proje ilkokul, ortaokul ve liseye komşu durumda. Deprem yönetmeliğine uygun daireler semt pazarı, alışveriş merkezi ve sağlık ocağı gibi merkezlere de yakın durumda. Ayrıca havaalanı ve e-5 de projeye yakın konumda. Ayrıca proje kapsamında güvenlik ve kapıcı hizmetleri de var. Bunun yanında projede oyun parkı, spor alanı gibi sosyal olanaklar da mevcut durumda.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan lüks 3+1 daireler Yeşil İnşaat güvencesiyle satışta. Projede daireler 425 bin TL fiyat üzerinden satışta. Proje kapsamında daireler konut kredisine uygun durumda.  Projede daireler lansman fiyatları ile satışta. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve kampanyaları incelemek için 0322 277 07 07 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…