Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Yeşil GYO’da 100 ay sıfır faizle yarı fiyatına ev sahibi olma fırsatı

Yeşil GYO tarafından daha önce de başlatılan 100 ay vade sıfır faiz kampanyası yeniden başlıyor. Yeşil GYO’dan 100 Ay “0” Faiz Sistemi ile evinizi yarı fiyatına alma fırsatı yeniden başladı.

Yeşil GYO tarafından düzenlenen 100 ay sıfır faizle evini yarı fiyatına alma kampanyasına Innovia Beylikdüzü, Innovia Arifiye, Elexia Tuzla ve Elexia Levent projeleri dahil edilmiştir.

Yeşil GYO tarafından 100 ay sıfır faizle yarı fiyatına daire sahibi olma kampanyasında yüzde 30 peşin ödedikten sonra daire teslimine kadar (Yaklaşık 2 yıl) 100 ay vadeli krediyi ödemeye devam ediyorsunuz. 2. yılın sonunda teslim aldığınız evi kiraya veriyorsunuz. Kira geliri elde etmeye başladıktan sonra sabit ödeme yaptığınız için evin fiyatı da artmış olacak kira geliri de artmış olacak. Böylece evi 100. ayın sonunda  yarı fiyatına sahip olmuş olacaksınız.

Dairenizi yarı fiyatına alabilmenizi sağlayan 3 şart

1. Konut Fiyatının Doğruluğu ve Uygunluğu

Bir konutun fiyatının doğruluğunun sağlamasını yapabilmeniz için fiyatı ile kira getirisini orantılamanız gerekmektedir. Eğer bu oran 1/250 ve daha iyi bir oransa, fiyatı uygun demektir. Örneğin; 250 bin TL’lik bir konuttan, 1000 TL kira alabiliyorsanız, o fiyat doğru demektir. Yeşil GYO’nun sunmuş olduğu tüm projelerde, bu oran tutturulmaktadır.

2. Uzun Vade ve Sıfır Faiz Ödeme Planı

Taksitlerinizin düşük olabilmesi için ödemenizi uzun vadeye yaymanız gerekmektedir. Tabi aynı zamanda, faiz de ödememeniz gerekmektedir. Yeşil GYO size tam 100 ay vadeyi sıfır faiz ile sunuyoruz. Yani bugün kaç TL taksit ödüyorsanız. 5 yıl sonra da aynı taksiti ödemeye devam edeceksiniz. Halkbank ile birlikte sunulan bu ödeme planını, şu anda Türkiye’de yapabilen tek firma Yeşil GYO’dur.

3. Projenin Beğenilmesi ve Kiralanma Problemi Olmaması

Satın alacağınız projenin kiralanma probleminin olmaması gerekmektedir. Yeşil GYO bu konuda iddalı olup, projelerinde kira sorunu yaşanmadığını belirtmektedir.

Tel: 0850 333 99 99

Tasinmazhaber.Com