Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Mavi Maltepe fiyat bilgileri

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Sur Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yeşil Mavi Maltepe konut projesi, toplam 21 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

268 konuttan meydana gelen projede ticari üniteler de var. Projede toplam 4 konut bloğu bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1’ler 63 metrekare, 2+1’ler 91 metrekare, 3+1’ler 162 metrekare ve 4+1 ‘ler 244 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Projenin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yeşil Mavi Maltepe projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 536 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 803 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 1 milyon 364 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede peşinatsız ve vade farksız 60 ay taksit yapılabiliyor.

Yeşil Mavi Maltepe projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör de var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Kayışdağı ormanının eteğindeki proje, oldukça merkezi bir konuma sahip. Proje; sahil yoluna, Bostancı – Adalar iskelesine 10 dakika ve Bağdat Caddesi’ne 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yükselen proje, metroya ve minibüs caddesine yakın.

Yeşil Mavi Maltepe konut projesi, Başıbüyük Mah. Handegül Sok. Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 444 5 787 numaralı telefondan ulaşılıyor.