Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Yeşil Mavi 180 ay sabit taksit

İstanbul şehrinin Maltepe ilçesinde Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sur Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

21 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesi bünyesinde 268 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar 19 katlı olacak şekilde tasarlandı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Projede ödeme planı nasıl?

Söz konusu olan projedeki konutlar için bir yıl ödemesiz olarak vadelendirme yapılıyor. Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesi yüzde 0,64 faiz oranı ile birlikte 180 ay sabit taksit fırsatı sunuyor. İlk 12 ay ödemesiz bir dönemin bulunduğu projede yüzde 20 indirim fırsatı da yer alıyor. 

Projede ayrıca bu kampanaya ek olarak Sağlık Çalışanlarına Özel 1+1 ve 2+1 dairelerde 10 bin TL, 3+1 ve 4+1 dairelerde ise 15 bin TL ekstra indirim fırsatı sunuluyor.

Projede konutların özellikleri nelerdir?

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesinde bulunan konutlar dört daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri daire tiplerine göre düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’e kadar farklı olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 63 metrekare ile 304 metrekare arasında değişiyor.

Projede satılık konut fiyatları ne kadar?

Konut projesinde kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesinde bulunan konutların fiyatları 536 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan en yüksek konut fiyatı ise 3 milyon 474 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Yürüyüş alanları, spor salonları, yarı olimpik açık yüzme havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanların yer aldığı projenin 2020 yılı içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Bir çok sağlık kurumuna 5 dakika mesafede yer alan proje Bostancı’ya 5 dakika, sahile 10 dakika ve Kozyatağı’na ise 5 dakika mesafede yer alıyor.