Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Topsöğüt Konutları satılık daire fiyatları ne kadar?

Yeşilyurt satılık daire seçenekleri arasına 136 yeni seçenek katan Yeşil Topsöğüt Konutları Malatya’da yükselmektedir. Bu proje yüzölçümü yaklaşık 9.460 m2 olan bir arazide hayata geçmektedir.  Ayrıca mevcut daire türleri 2 + 1 ve 3 + 1 odalıdır.  7 tane olan bloklar ise 2018 yılında ilan edilmiş deprem yönetmeliğine uygun yapılardır. Site olanakları arasında kapıcı görevlisi, güvenlik görevlisi, gece gündüz kayıt alan kameralar, kapalı spor salonu ve oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte tüm daireler tek banyoludur ve bu banyolarda duşakabin vardır.

Ayrıca engel durumu olan bina sakinlerinin kullanımına uygun olarak, blok girişlerinde rampa mevcuttur. Dolayısıyla tekerlekli sandalye kullanan ya da merdiven basamaklarından çıkmakta zorlanan bireylerin binaya giriş ve çıkışı kolaylaşmaktadır. Sitenin konum özellikleri ise projenin kalitesi açısından çok önemlidir.

Yeşil Topsöğüt Konutları nerededir?

Bu proje, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Topsöğüt Mahallesi’ndedir. Site ile şehir merkezi arasında 11 kilometre, Malatya Park AVM arasında 8 kilometre, Eğitim Araştırma Hastanesi arasında 7 kilometre ve Erman Ilıcak Fen Lisesi arasında 5 kilometre bulunur. Bununla birlikte şehrin en sakin bölgelerinden birinde yükselen bu konutlar, Yunus Emre Caddesi ile Malatya – Sivas Yolu arasındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yeşil Topsöğüt Konutları satılık daire açısından çeşitli seçeneklere sahip olan bir projedir. 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerden oluşan konutların değerleri şu şekildedir:

Brüt 124 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 338 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

131 metrekare brüt alana 3+1 tip daireler 377 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

133 metrekare brüt alana 3+1 tip daireler 358 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Ayrıca detaylı bilgi almak için 0532 416 60 44 numaralı telefonu ayabilirsiniz.