Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Vadi Evleri Çerkezköy Projesinde Son Daireler

Yeşil Vadi Evleri Çerkezköy projesinde son daireler sahiplerini bekliyor. Konut projesi Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Çerkezköy’ün prestijli projesi içerisinde oldukça lüks daireler yer almaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Projede yer alan olanaklar neler?

Proje Özellikleri Nelerdir?

Yeşil Vadi Evleri Çerkezköy projesi 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 9 katlı konut bloklarında ise toplam 42 konut yer almaktadır. Proje kapsamında 2 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu konutlar ise 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler brüt 141 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise 170 metrekare büyüklüğünde brüt alana sahiptir.

Çerkezköy konut projesi dahilinde yer alan son dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin satışları inşaat firması tarafından gerçekleştirilmektedir.  Kaplan İnşaat Serka Yapı farkıyla satışta olan projede, açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, futbol sahası, spor salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark da yer almaktadır. Daireler yerden ısıtmalı olup havuz ve orman manzarasına sahiptir.

Yeşil Vadi Evleri Çerkezköy Fiyatları Ne Kadar?

Çerkezköy konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 369 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 369 bin TL ile 398 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 170 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler ise 509 bin ile 559 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Tekirdağ konut projesi Çerkezköy Tepe Bölgesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi, Çerkezköy/Tekirdağ adresinde yer alan proje çoğu yere yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0282 726 26 67 ve 0538 459 63 89 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version