Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Vadi Konutları 2 Karapürçek tanıtıldı

Yeşil Vadi Konutları 2 Karapürçek konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Mamak İlçesinde yükselen proje Diye Dinç İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Mamak İlçesi Başak Mahallesi üzerindeki 10 bin 786 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler arasında ayrıca dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Yeşil Vadi Konutları 2 Karapürçek kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ankastre set, gömme dolap, geniş balkonlar, kiler odası, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde çamaşır dolabı, ebeveyn banyosu bulunmakta olup her penceresi manzaraya açılmaktadır.

Kısa bloklu butik proje kapsamında mangal alanları, fitness salonu, basketbol ve futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Aynı zamanda geniş peyzaj alanları, açık otopark, hidrofor, su deposu gibi donanımlara da sahiptir. Proje kapsamındaki daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 155 metrekare ile 183 metrekare arasında tasarlanmıştır. Proje 54 dairelik bir bloktan meydana gelip son 12 daire kalmıştır.

Yeşil Vadi Konutları 2 Karapürçek konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Karapürçek ve Hüseyingazi’nin tam ortasında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir. Çevre yoluna 1 dakika, Havaalanına ise 17 dakikalık mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 183 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 600 bin TL,

160 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 825 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 897 30 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version