Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Yaka Evleri Ordu dairelerinin anahtar teslimi ne zaman başlayacak?

Yeşil Yaka Evleri Ordu projesi Ramadanlar İnşaat firması tarafından sürdürülmektedir. Site alanında 10 farklı blok mevcut olmaktadır. Bununla birlikte, satışa sunulan daire seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahiptir. 2 + 1 odalı daireler brüt olarak 110 ve 118 metrekare büyüklüğündeki konutlardır. Ayrıca 3 + 1 odalı daireler ise yine brüt olarak 127 / 130 metrekare ölçülerindedir. Dolayısıyla fiyat aralıklarında da değişiklik bulunan dairelerin pek çok ortak özelliği bulunur. Örneğin cephe yalıtımı, spot aydınlatmalar, görüntülü diyafon sistemi, kaliteli laminant zemin ve çelik dış kapılar bu ortak özellikler arasındadır.

Ordu satılık daire Altınordu” ilanları arasında yer bulan projede daha farklı özellikler de vardır. Sitede açık yüzme havuzu, güvenlik kameraları ve çocuklar için oyun parkı mevcuttur. Bununla birlikte site konumu Ordu’nun en aktif bölgelerinden birindedir. Dolayısıyla, inşaat çalışmaları devam eden ve anahtar teslimlerinin en geç 1 – 1.5 yıl içinde (Mart – Eylül 2022) başlaması beklenen bu konutlar son derece konforlu olacaktır.

Yeşil Yaka Evleri Ordu ilinin neresinde yükselmektedir?

Ramadanlar İnşaat bu projesini Altınordu ilçesinde bulunan Şahincili Mahallesi’nde hayata geçirmektedir. Site alanı, 80. Yıl Caddesi ile Polatlı Şehitleri Caddesi’nin buluştuğu yerdedir. Ayrıca bu konum D 855 Karayolu’na, Vakıfbank Ortaokulu’na ve Zübeyde Hanım Aile Sağlığı Merkezi’ne çok yakındır. Proje alanına yakın mesafede olan diğer konutlar ise Şanlı Kent Sitesi, Seda Konakları ve Beyaz Şehir Konakları’dır. Bunlarla birlikte Park Symboll Konutları ve Güney Kent Sitesi de bu konutların yürüme mesafesindedir.

Satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Yeşil Yaka Evleri Ordu satılık daire fiyatları, dairelerin hangi katta yer aldığına ve büyüklüklerine bağlı olarak değişecektir. Bununla birlikte şu an için bilinen fiyat aralıkları şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 340.000 – 390.000 TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 480.000 – 530.000 TL

Satılık daireler ve projenin güncel durumu hakkında detaylı bilgi almak için 0 543 441 33 44 numarasını aramak yeterlidir.

En yeni proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version