Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilce Towers projesinde kişiye özel ödeme

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Tek Trend Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Yeşilce Towers konut projesi, toplam 900 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek blokta 69 daireden meydana gelen konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar yer alıyor. Konut büyüklüklerinin 133 metrekare ila 220 metrekare arasında değiştiği konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yeşilce Towers konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 530 bin TL ila 745 bin TL arasında, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 25 bin TL ila 1 milyon 188 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde kişiye özel, kısa ödeme planları oluşturabilmek mümkün. Projede teslimden itibaren banka kredisi kullanabilmek de mümkün.

Yeşilce Towers konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, buhar odası, kameriye, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

İstanbul Boğazı manzaralı olan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Maslak’a 2 kilometre, Levent’e 1 kilometre, İstinye Park’a 4 kilometre, Akmerkez’e 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Proje ayrıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Kağıthane Devlet Hastanesi’ne 200 metre, Büyükdere Caddesi’ne 300 metre ve Sanayi Mahallesi Metro Durağı’na ise 350 metre uzaklıkta inşa ediliyor.

Yeşilce Towers konut projesi, Yeşilce Mah. Dumanlı Sok No: 17/A Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 325 83 07 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.